Táto stránka využíva súbory cookies za účelom zaistenia správnej funkčnosti stránok. Bližšie informácie o používaní súborov cookies su dostupné v naších podmienkach ochrany osobných údajov

Videoprodukciu v Trendise zastrešuje Lightwell

Kategória: ZO ŽIVOTA AGENTÚRY

Autor: Tomáš Klago

Publikované: 12. 10. 2022

Trendis má novú posilu - produkčnú agentúru Lightwell. Pod hlavičkou Lightwell vznikajú kreatívne videá, animácie, reklamné spoty a fotografie. Nech sa páči, zoznámte sa s mladším súrodencom Trendisu.

Subdivízia Trendisu

Trendis sa od svojho vzniku profiluje ako kreatívna agentúra so silným dôrazom na dizajn. S novými klientmi prichádzali väčšie výzvy, a tak sme naše služby rozširovali. To bol priestor, v ktorom z voľnočasovej zábavky vznikla vlastná značka. A hoci má Lightwell čiastočne samostatný tím, srdcom stále Trendis. Online priestorom si radí vlastnú cestu produkčnej agentúry so silným marketingovým zázemím. 

Vďaka silnému agentúrnemu zázemiu Lightwell prepája kreatívnu produkciu a poznatky z marketingového sveta tak, aby prinášali klientom požadované výsledky. 


Nová značka, nové výzvy

Spoločne s novou značkou prišli aj nové výzvy, ktorým musel Lightwell čeliť. Už to viac nebolo len o kreatívnych nápadoch, ale predovšetkým o zodpovednosti. Dodať klientovi výstup, ktorý splní jeho očakávania vie byť občas náročné. Lightwell však poháňa vášeň, profesionálny tím a dlhoročné skúsenosti. Vďaka tomu sa mu darí všetky výzvy zvládnuť. 


Čím sa Lightwell riadi? 

Každá značka stojí na vlastných pravidlách a princípoch, ktoré ju posúvajú vpred. Tie vlastné má aj Lightwell - 6 prikázaní, ktoré ich sprevádzajú kreatívnou cestou od prvého nápadu až po finálny výstup. 

  • Robiť pekné veci 
  • Plniť marketingové ciele
  • Posilňovať predaje
  • Prinášať inovatívne techniky
  • Vyrozprávať príbeh značky
  • Podporovať unikátnosť

Ak potrebujete kvalitnú videoprezentáciu, reklamné formáty či fotografie, Lightwell je správnou voľbou. Ale načo toľko slov. Nech sa páči, plynulo prejdite na web www.lightwell.sk, kde nájdete referencie, kontakty a všetky potrebné informácie. Alebo sa opýtajte nás :-)

Potrebujete pomôcť? Kontaktujte nás.

Ďakujeme za správu